cabina foto la nunta

5 motive sa aduci iBooth – cabina foto la nunta ta

Nunta este in viata fiecaruia un eveniment minunat, plin de bucurii, motiv pentru care este planuit cu atentie, nici un aspect nu este lasat la voia intamplarii. In ultima perioada cuplurile tin sa iasa din tiparele traditionale la nunta, venind cu concepte noi – photo booth. Am intocmit o lista cu principalele 5 motive pentru care sa aduci iBooth – cabina foto la nunta ta. Cel mai important motiv ramane acela ca iti surprinzi placut invitatii, le dai posibilitatea sa se distreze folosind accesoriile iBooth si sa isi creeze momente memorabile.

Amplasat in zona de primire a invitatilor, iBooth poate fi folosit pentru realizarea guestbook-ului si a marturiilor unicat. Acestea se obtin prin imprimarea fotografiilor dvs. impreuna cu invitatii pe magneti de frigider, diferite dimensiuni.

1. Fara limita la fotografii imprimate

Da, ati citit bine! Cu iBooth nu ai grija counter-ului, nu trebuie sa verifici daca mai ai imprimari ramase, nu trebuie sa le spui invitatilor ca doar atat ai avut inclus. Cu iBooth distractia nu se oprestie, ci continua pe toata durata evenimentului fara probleme. Invitatii se distreaza fara limite, isi fac nenumarate poze haioase si apoi imprima tot ce doresc.

2. Calitate prin tehnologie performanta

Pentru ca iti respecti invitatii aduci o super-cabina foto la nunta ta, iBooth, echipata cu tehnologie performanta:

  • aparat foto profesional, din gama DSLR
  • unitatea de procesare este un computer cu procesor Intel i5, stocare SSD
  • ecran tactil pentru operare facila
  • imprimanta foto rapida, cu rezolutie inalta

Toate aceste caracteristici tehnice plictisitoare creeaza o experienta unica, o utilizare facila a cabinei foto. Pentru ca noi credem ca aceasta trebuie sa aduca bucurie, nu batai de cap. iBooth are o interfata usor de folosit pentru preluare imagine, postare pe Facebook, salvare pe stick USB sau printare fotografie.

3. Asistenta tehnica permanenta

Chiar daca iBooth functioneaza garantat fara probleme vei beneficia de asistenta tehnica pe toata durata contractata. Ce inseamna asta mai exact? Un specialist din echipa noastra se va ocupa de instalare, reglaje fine, alimentare imprimanta cu hartie, realizare magneti foto si furnizare informatii utilizare, ponturi pentru poze epice. Si daca totusi se intampla sa apara vreo mica intrerupere (spre exemplu lipsa hartie foto imprimanta, deconectare de la internet), tehnicianul iBooth va rezolva imediat.

4. Recuzita bogata, accesorii la comanda

La orice eveniment iBooth vine insotit de recuzita specifica petrecerii, care poate fi discutata si stabilita in avans. In afara accesoriilor standard incluse in fiecare pachet va putem crea propriile accesorii personalizate. Ca exemplu, puteti crea placute cu mesaje utilizate frecventa in grupul vostru de prieteni adaugand o nota particulara distractiei.

5. GIF-uri animate

GIF-ul animat este un tip de fisier grafic format dintr-o succesiune de cateva imagini statice. Atunci cand imaginile statice componente sunt cadre instantanee ale invitatilor in fata iBooth rezultatul este un mic filmulet. Ce este asa special la aceste GIF-uri? Faptul ca pot fi postate pe Facebook si apoi ruleaza automat pe wall-ul prietenilor.

Acum ca te-au convins cele 5 motive sa ne alegi, poti consulta pachetele de servicii cabina foto si apoi sa ne intrebi despre disponibilitate folosind formularul de contact, emailul sau telefonul, cum iti este mai usor.

iBooth.ro